Reperul
Eveniment Galati

Alpinist utilitar în pericol din cauza unei bătrâne

Un alpinist utilitar di Brăila în timp ce executa o lucrare pe un bloc din Galați a fost dezechilibrat de o femeie de 71 de ani. Septuagenara era nemulțumită de lucrare, așa că a deschis fereastra și a tras de corzile cu care era ancorat alpinistul utilitar. Bărbatul a sunat la 112.

„Polițiștii care au ajuns la fața locului au luat legătura cu apelantul, iar apoi au identificat persoana din apartamentul indicat, fiind vorba de o femeie, de 71 de ani. Femeia ar fi tras cu putere de corzile de susținere, ulterior, bărbatul dezechilibrându-se. Aceasta a precizat că ar fi recurs la un astfel de gest pe motiv că nu ar fi fost mulțumită de activitatea pe care o efectua apelantul în calitate de alpinist utilitar în dreptul geamurilor de la locuința sa.

Femeia a fost sancționată contravențional cu avertisment scris, în baza prevederilor Legii 61/1991 republicată.
Ulterior, în cursul zilei de astăzi, 5 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Noi norme privind certificatul de vaccinare anti-COVID

Reperul

Fără arestare! Șoferul BMW-ului care a lovit doi pietoni pe trecere și a fugit de Poliție a fost lăsat sub control judiciar

Maria Vlad Romaniţă

Muncitor electrocutat mortal

Reperul